Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ve Bimcell’den Ramazan’a Özel Bedava İnternet Kampanyası!

Türkcell, Vodafone, Türk Telekom ve Bimcell'den Ramazan'a Özel Bedava İnternet Kampanyası!
Türkcell, Vodafone, Türk Telekom ve Bimcell'den Ramazan'a Özel Bedava İnternet Kampanyası!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, ülkemizde faaliyet gösteren mobil operatörler, müşterilerini sevindirecek kampanyalar düzenlemeye başladı. Türk Telekom, Turkcell, Vodafone ve Bimcell, Ramazan ayına özel olarak sundukları bedava internet kampanyası ile dikkat çekiyor. İşte, mobil operatörlerin Ramazan ayına özel bedava internet kampanyaları hakkında detaylar:

Türk Telekom’dan 10 GB Bedava İnternet Hediyesi

Türk Telekom, Ramazan ayı boyunca müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Mobil müşteriler, 00:00 ile 06:00 saatleri arasında her gece 10 GB bedava internet hakkına sahip olacaklar. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen kullanıcılar, Türk Telekom uygulamasının İnternet Paketi sayfasından Sahur kampanyasını aktif hale getirebilirler. Ayrıca, SAHUR 2024 yazıp 5555’e mesaj göndererek de kampanyaya katılabilirler.

Vodafone’dan Haftada İki Kez Hediye Çarkı Fırsatları

Vodafone müşterileri de Ramazan ayında özel bir kampanyadan yararlanacaklar. Haftada iki kez çevrilebilen hediye çarkı sayesinde müşterilere toplamda 11 GB bedava internet verilecek. İlk çeviri hakkı Pazartesi günü, ikinci çeviri hakkı ise Çarşamba günü verilecek. Ayrıca hediye çarkında çeşitli sürpriz hediyeler de bulunuyor. Vodafone müşterileri, FLEX, Her Şey Yandım ve Seyahat Yandım gibi alanlarda çeşitli indirimlerden de faydalanabilecekler.

Turkcell’de Salla Kazan İle Çifte Hediye Fırsatı

Ramazan ayında Turkcell müşterileri için özel bir kampanya daha var. Turkcell mobil uygulamasında bulunan Salla Kazan özelliği sayesinde kazanılan hediyeleri ikiye katlayıp başka bir Turkcell müşterisine hediye edebilirsiniz. Ayrıca, her gün Salla Kazan özelliğini kullanan müşterilere 1 GB ücretsiz internet paketi verilecek.

Bimcell Ramazan Hediyesi 2024 Bedava İnternet Kampanyası

Bimcell, faturasız hat kullanan abonelerine özel bir Ramazan hediyesi sunuyor. TL yüklemesi yapan aboneler, Ramazan ayı boyunca 10 GB bedava internet kazanacaklar. Hediye internet 00:00 ile 06:00 saatleri arasında kullanılabilecek. Kampanyaya katılım için Bimcell’in mobil uygulamasını kullanabilirsiniz.

Kampanya Detayları ve Katılım Şartları

Ramazan ayına özel bu kampanyalardan faydalanmak için mobil operatörlerin resmi uygulamalarını kullanabilirsiniz. Kampanyalara katılım sağlamak için belirli şartlar bulunmaktadır. Detaylı bilgi ve kampanya koşulları için ilgili operatörün resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tepki Ver | mutlu1
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ve Bimcell’den Ramazan’a Özel Bedava İnternet Kampanyası!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!