• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - elazığ

Sulama göletleri yüzmek için uygun değil!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sulama göletleri yüzmek için uygun değil! tüm detaylar haberimizin devamında…

Sulama göletleri yüzmek için uygun değil!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklıklarının arttığı son günlerde vatandaşlara tarımsal sulama ve hayvan içme suyu göletlerine serinlemek için girilmemesi noktasında uyarılarda bulundu.

MANİSA (İGFA) – Yaz mevsiminin kendisini gösterdiği son günlerde vatandaşların serinlemek amacıyla tarımsal sulama ve hayvan içme suyu göletlerine girmemeleri konusunda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden uyarı geldi.

Göletlere girmenin tehlikeli olduğu hususunda vatandaşlara uyarılarda bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Göletlere yüzmek ve serinlemek gibi amaçlarla girilmesi nedeniyle hayati tehlikelerle karşı karşıya kalınabilir. Tarımsal sulama ve hayvan içme suyu göletleri yapısı itibarı ile yüzmek için uygun değildir. Kazı tipi ve toprak dolgu şekilde imal edilmeleri, özellikle dip kısımlarında çamur ve balçık oluşmasına neden olmakta. Bu yüzden göletlere girilmesi durumunda da boğulma ve can kayıpları ile karşı karşıya kalınması ihtimalini ortaya çıkarıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bu ihtimali önlemek amacıyla mahalle muhtarlıklarına bilgi vererek, camilerden anons yaptırarak, göletlere uyarı levhası koyarak ve vatandaşları bilgilendirerek uyarmaya çalışıyoruz. Göletler yüzmek, serinlemek amaçlı değildir. Vatandaşlarımızın bu konuda dikkat etmelerini rica ediyoruz. Olası can kayıplarının önlenmesi ve acılar yaşanmaması adına vatandaşlarımızı uyarmak ve bilinçlendirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sulama göletleri yüzmek için uygun değil!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!