Selim Uyar, Yeniden Refah’tan Keşan’a talip

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşan Mahalli İdareler seçimleri öncesi partilerde hareketlilik sürerken Yeniden Refah Partisi’nin Keşan Belediye Başkan adayı olarak Keşan İlçe Başkanı Selim Uyar gösterildi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Yeniden Refah Partisi Keşan İlçe Başkanı Selim Uyar, partisinden Keşan Belediye Başkan adaylığını duyurdu.

Uyar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendilerini bu hizmete layık gören davanın mücahitlerine selam gönderirken, amaçlarının 31 Mart 2024 yerel seçimleri için milletin huzuruna gerçek belediyecilik sözünü yerine getirecek millî idare ve millî görüş ilkesiyle çıkmak olduğunu söyledi.

Uyar, paylaşımında, “İşte bu anlayışla , kendini değil kentini düşünen Laf değil proje üreten, bahane değil çözüm peşinde koşan, kendi hayatını değil halkın hayatını kolaylaştıran, kibirle değil tevazuyla hareket eden gerçek belediyecilik anlayışı ile hizmetiniz’e talibim” ifadelerini kullandı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Selim Uyar, Yeniden Refah’tan Keşan’a talip

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!