Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne Rıza Uçan Atandı, Rıza Uçan Kimdir?

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne Rıza Uçan Atandı, Rıza Uçan Kimdir?
Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne Rıza Uçan Atandı, Rıza Uçan Kimdir?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı tarafından kritik atamalarda Sağlık Bakanlığında Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne atanan Rıza Uçan aratıyor, Rıza Uçan kimdir? diye en çok aratılanlar arasındadır. Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile Sağlık Bakanlığına Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne Rıza Uçan Atandı. Diğer Atamalar, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne Şali Yıldırım 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince atandı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkındaki kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile birlikte, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına Abdülhamit Tüfekçioğlu Atandı. Yapılan diğer atamalar ise, Devlet Arşivleri Başkanlında açık bulunan Başkan Yardımcılığında ise Murat Yıldız atandı. Milli Eğitim Bakanlığı Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen görevden alınırken yerine ise Yusuf Tüfekçi getirildi. Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince gerçekleştirildi.

Rıza Uçan kimdir?

19 Mart 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkındaki kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile birlikte, Sağlık Bakanlığına Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne Rıza Uçan Atandı. Rıza Uçan Biyografisi çok yakında haberimizde yayınlanacaktır.

Tepki Ver | _a_rm_1
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğüne Rıza Uçan Atandı, Rıza Uçan Kimdir?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!