Metrobüs Hattına Yeni 25 Araç Katılıyor

Ekrem İmamoğlu
Ekrem İmamoğlu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, belediye öz kaynaklarıyla alınan 92 yeni metrobüsten 25’inin ilk seferlerine çıktığı törende konuştu. İETT filosunun engellemelere rağmen gençleştirdiklerine dikkat çeken İmamoğlu, “300 metrobüs alımı için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden oy birliğiyle onay alındı… Ancak ne yazı ki; bu yatırımın dış borçlanma onayı Cumhurbaşkanlığınca bekletildi. Hiçbir yatırım programını o günden bugüne alınmadı. Yani İstanbul’un bu acil ihtiyacını gidermemiz, İstanbulluların sorununu çözmemiz, Cumhurbaşkanlığı tarafından uygun görülmedi” dedi.

Ekrem İmamoğlu
Ekrem İmamoğlu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kendi kaynaklarıyla metrobüs araç filosunu yenilemeye devam ediyor. Son iki yıl içinde 252 araç, yüksek yolcu kapasiteli olarak metrobüs hattına dahil edilmiştir ve 2023 yılı içinde 92 aracın daha eklenmesi planlanıyor. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İBB Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, “300 Günde 300 Proje” kapsamında hizmete alınacak olan 92 araçtan 25’inin sahaya çıkış törenine katıldı.

İstanbul yeni araçlar kazandı
İstanbul yeni araçlar kazandı
Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Metrobüs Hattına Yeni 25 Araç Katılıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!