Meteorolojiden Uyarı: Elazığ’da Kar Bekleniyor!

Meteorolojiden Uyarı: Elazığ'da Kar Bekleniyor!
Meteorolojiden Uyarı: Elazığ'da Kar Bekleniyor!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Mart ayı bitmeden kar yağışlarının devam edeceğini açıkladı. Bu hafta birçok kentte sağanak ve kar yağışı bekleniyor. Elazığ içinde bu hafta sağanak ve kar yağışı beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Doğu Anadolu’nun şehir merkezleri ve yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği bekleniyor.

Elazığ’da Bu hafta sağanak yağış bekleniyor. 23 Mart Cumartesi günü karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre, Elazığ’da Cumartesi günü karla karışık yağmurlu olacak. Şehir Merkezinde Karla karışık yağmur beklenirken, yüksek kesimler kar daha etkin olacağı açıklandı.

Elazığ’da Cumartesi günü En yüksek sıcaklık 9 derece, en düşük sıcaklık ise 1 derece olması tahmin ediliyor. Yetkililer, vatandaşları olası ani hava değişimlerine karşı uyardı. Bu haftaki hava durumunda Karla karışık yağmurun Elazığ’ın yanı sıra Baskil, Karakoçan, Maden, Palu, Sivrice, Keban ve Kovancılar ilçelerinde de etkili olması bekleniyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meteorolojiden Uyarı: Elazığ’da Kar Bekleniyor!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!