Meteoroloji’den Elazığ, Tunceli ve Bingöl için Kuvvetli Yağış Uyarısı!

Meteoroloji'den Elazığ, Tunceli ve Bingöl için Kuvvetli Yağış Uyarısı!
Meteoroloji'den Elazığ, Tunceli ve Bingöl için Kuvvetli Yağış Uyarısı!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde kuvvetli yağışların etkili olacağı konusunda uyarıda bulundu. Yapılan son değerlendirmelere göre, özellikle Elazığ, Tunceli ve Bingöl’de yarından itibaren kuvvetli yağışların beklendiği bildirildi.

Beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olacağı belirtilirken, zamanla sıcaklıkların düşmesiyle birlikte bin 200 metre üzeri rakımlı kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri, bu durumun özellikle yarın gece saatlerinde bölgenin batısında etkisini kaybedeceğini ancak doğusunda cuma günü akşam saatlerine kadar devam edeceğini ifade etti.

Elazığ’da Hafta sonu Karla Karışık Yağış Bekleniyor

23 Mart Cumartesi günü karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tahminlerine göre, Elazığ’da Cumartesi günü karla karışık yağmurlu olacak. Şehir Merkezinde Karla karışık yağmur beklenirken, yüksek kesimler kar daha etkin olacağı açıklandı.

thumbnail
İlişkili Haber
Meteorolojiden Uyarı: Elazığ’da Kar Bekleniyor!

Açıklamada, kuvvetli yağışlara bağlı olarak sel, su baskını, kuvvetli rüzgar, kar yağışı beklenen yerlerde ulaşımda aksamalar ve çığ riski gibi olumsuzluklara dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı. Vatandaşların bu olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, halkı ani sel, su baskını, çığ tehlikesi gibi olası risklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Yetkililer, özellikle bölgede yaşayan vatandaşların gerekli önlemleri almaları ve meteorolojik uyarıları takip etmeleri gerektiğini ifade etti.

Tepki Ver | _a_rm_1
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
Meteoroloji’den Elazığ, Tunceli ve Bingöl için Kuvvetli Yağış Uyarısı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!