Manisa BBSK’dan Galatasaray’a transfer oldular

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Judo branşında adından söz ettirmeye ve uluslararası düzeyde sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, kulüp bünyesinde yetişen, sayısız başarıya imza atan Fidan Ögel, Zilan Ertem, Pınar Boğa ve Zübeyir Talha Polat yeşil-beyazlı takımdan Galatasaray’a transfer oldu.

MANİSA (İGFA) – 15 branşta 5 binin üzerindeki sporcu ordusuyla Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden biri olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, judo branşında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda bünyesinden yetiştirdiği Mert Şişmanlar ile uluslararası başarılara imza atan yeşil-beyazlı takım, judo branşında sporcu yetiştirmeyi sürdürüyor. Kulüp bünyesinde yetişen ve başarılarıyla adlarından söz ettiren Fidan Ögel, Zilan Ertem, Pınar Boğa ve Zübeyir Talha Polat yeşil-beyazlı takımdan Galatasaray’a transfer oldu. Sporcuların transferinin gerçekleştiği törende Manisa BBSK Başkan Yardımcısı Özcan Nalbantlar, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Haşim Elmalı ve sporcular yer aldı.   

“JUDO ALANINDA GENÇ VE DİNAMİK SPORCULAR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Manisa BBSK Başkan Yardımcısı Özcan Nalbantlar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde amatör branşlara önemli yatırımlar yapıyoruz. Judo alanında genç ve dinamik sporcular yetiştirmeye devam ediyoruz. Sporcularımızın gösterdikleri gayret ve çabaların meyvelerini aldıklarını görüyoruz. Hem Manisa’mızın tanıtımına hem de ülkemizin temsili noktasında büyük çaba gösterdiklerine şahit olduk. 2024 Paris Olimpiyatları için kota kovalayan ve bu başarıya çok da yakın sporculara sahip olmaktan gurur duyuyoruz. Fidan Ögel kızımız da olimpiyat kotası olarak 2024 Paris Olimpiyatlarına katılmaya hak kazandı. Şahsım ve yönetim kurulumuz adına tüm sporcu kardeşlerimizi ve hocalarımızı tebrik ederek, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa BBSK’dan Galatasaray’a transfer oldular

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!