Keşanspor Babaeskispor maçına hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kulüp Başkanı Nehir Gergin, İGFA Edirne Temsilcimiz Erdoğan Demir’e yaptığı özel açıklama Keşanspor’da 4 oyuncunun takımdan ayrıldığını 5 oyuncunun da transfer edildiğini söyledi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Bölgesel Amatör Lig 2.grubunda mücadele eden Keşanspor, 28 Ocak Pazar günü başlayacak ikinci yarı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Keşan Atatürk Stadı’nda Cihan Yeşilırmak, Nevruz Kaldı ve Feyzullah Hardal nezaretinde çalışmalarını sürdüren Keşanspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Babaeskispor maçının da teknik ve taktik çalışmalarını sürdürüyor.

NEHİR GERGİN’DEN İGFA’YA ÖZEL AÇIKLAMA

Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin; İGFA Edirne Temsilcimiz  Erdoğan Demir’’e yaptığı özel açıklamada ise Keşanspor’da kaleci Ahmet, Kutay, Serhat ve Nihat’ın devre arası itibari ile takımdan ayrıldıklarını, giden bu 4 oyuncunun yerine ise 5 oyuncunun transfer edildiğini ve oyuncuların takımla antrenmanlara çıkmaya başladığını ve işlemlerinin tamamlanmasından sonra da transferlerin kamuoyuna açıklanacağını belirtti.

Gergin ayrıca sezon sonuna kadar aynı teknik kadro ile yola devam edileceğini de söyledi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Keşanspor Babaeskispor maçına hazırlanıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!