• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - elazığ

‘Hayat nöbeti’ öncesi son tatbikat

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Hayat nöbeti’ öncesi son tatbikat tüm detaylar haberimizin devamında…

'Hayat nöbeti' öncesi son tatbikat

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin kuzey sahillerinde vatandaşların can güvenliği için nöbet tutan ‘Hayat Timi’ bu sezon hiç can kaybı vermemek için görevin başlayacağı 15 Haziran öncesinde sahilde sıkı bir eğitim sürecine alındı.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kuzey sahillerinde önceki senelarda olduğu gibi çok hassas ve sıkı bir hazırlığa başladı.

İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ‘Hayat Timi’ yine güçlü bir ekipten oluşturuldu. Cankurtaran sayısı ise bu sene 3 ayrı ilçe için 70’in üzerine çıkarıldı.

Karasu, Kocaali ve Kaynarca’da toplamda 54 kilometrelik alanı kapsayan sorumluluk bölgesinde hayat nöbetinden önce eğitim süreci başladı. Öncesinde sınava tabi tutulan ve görev için seçilen cankurtaranlar Karasu Sahili’nde eğitim ve tatbikatlara başladı. Suda ve suyun dışında müdahale, sudan çıkarma, boğuşma, taşıma, kalp masajı sınavlarından geçti.

15 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Her sene tatil sezonunda milyonlarca insanın misafir olduğu kuzey sahillerinde bu sene da hedef güçlü bir ekip çalışmasıyla hiç can kaybı vermemek.

Cankurtaranların görevi 15 Haziran’da başlayıp 15 Eylül tarihine kadar devam edecek. 45 kulede ellerinde telsiz ve tam teçhizatla nöbete başlayacak olan ‘hayat timi’ haftanın 7 günü 19.00’a kadar görev yapacak.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
‘Hayat nöbeti’ öncesi son tatbikat

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!