Halkbank kampanya gazını açtı! Bu kampanya müşteri toplayacak! İşte Halkbank’ın kaçırılmaz kampanyası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankalar müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla farklı kampanyalar düzenlemeye devam ederken Halkbank’tan bir son dakika duyurusu geldi. Mart ayında kampanyalarını müşterileri ile buluşturmaya devam eden bankalar arasından Halkbank öne çıktı.

Halkbank kampanyası dikkatlerden kaçmazken Halkbank müşterilerinin katılım sağlayabileceği kampanyanın detayları merak konusu oldu. Vatandaşlar müşterileri oldukları bankaların kampanyalarını yakından takip etmeye devam ederken Halkbank akaryakıt alımında 150 TL hediye edeceğini açıkladı.

HALKBANK KAMPANYASINI AÇIKLADI!

Özellikle de araç sahiplerini yakından ilgilendiren banka kampanyasının detayları merak konusu olurken Halkbank kampanya katılım detaylarını resmi internet adresi üzerinden iletti. Halk Bankası tarafından yapılan açıklamada akaryakıt alışverişi yapan kişilere 150 liraya varan tutarda indirim sağlayacak paraf para yüklemesi yapılacağı açıklandı. Halkbank kampanya detaylarını şu şekilde verdi;

16 Şubat – 31 Mart 2024 tarihleri arasında Paraf üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında Paraf POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine 150 TL ParafPara verilecektir.

AKARYAKIT ALIMINDA 150 TL VERİLECEK!

Kampanyaya katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, PO yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmelidir.

Ödül kazanımına ilişkin bilgi slip üzerinde ve Paraf Mobil’de yer alacak, kazanım SMS’le bildirilecektir. Kazanılan ParafPara’lar, kazanımın ertesi günü, kazanım sağlanan işlemin yapıldığı karta yüklenecek 10 Mayıs 2024’e kadar Paraf üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir.

Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve toplamda en fazla 150 TL ParafPara kazanabilir.

İşlemlerin mutlaka kayıt olduktan sonra ve kampanyaya dahil olan Paraf POS’larından gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Kampanya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından ve kart sahibine kayıt olduğu bilgisi verilmesinden sonraki işlemler dikkate alınmaktadır.

Bu şartları yerine getirerek kampanyaya katılan kişiler 150 liraya varan tutarda paraf para kazanmaya hak kazanacaklar. Kazanılan paraf paraların son kullanma tarihi ise 10 Mayıs 2024 olarak uygulanacak.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Halkbank kampanya gazını açtı! Bu kampanya müşteri toplayacak! İşte Halkbank’ın kaçırılmaz kampanyası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!