CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 52 Orduspor galibiyeti sonrası TFF 2. Lig’e yükselen Elazığspor yönetimi ve oyuncularını kutladı.
Çimentaş Elazığspor ile 52 Orduspor’un Ali Samiyen Spor Kompleksi Rams Park’ta oynanan TFF 2. Lig’e yükselme Ploy-off maçını bordo-beyazlı ekip 3-0 kazandı. Elazığspor, aldığı bu sonuçla birlikte önümüzdeki sezon TFF 2. Lig’de mücadele etmeye hak kazandı. Elazığspor’un tarihi başarısı maçın oynandığı İstanbul ile Elazığ’da taraftarlarca coşkuyla kutlandı. Maçta Elazığspor’a destek veren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, takımı tebrik etti. Erol, "Uzun süredir bu anı bekliyorduk. Elazığspor yönetimi ve oyuncularını kutluyorum. Türkiye’nin dört bir yanında İstanbul’a gelip omuz omuza Elazığspor’a destek veren hemşerilerime unutulmayacak bir gün yaşattılar. Önümüzdeki sezona da iyi başlayıp Elazığspor’u önce 1. Lig’de ardından da Süper Lig’de görmek istiyoruz. Destek veren herkesin emeğine sağlık" dedi.


Galatasaray-Konyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda Yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Heyecanı Başlıyor!
#Spor / 22 Nisan 2025

Van’da Feci Kaza: 7 Kişi Hayatını Kaybetti, 4’ü Ağır 12 Yaralı Var!
#Yerel / 22 Nisan 2025
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *