Gram altında bu tahmin yer oynatacak! İslam Memiş asıl tarihi verdi! Bu rakamlar daha ne ki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de en çok tercih edilen yatırım araçlarından birisi de altın olurken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İslam Memiş gram altının göreceği rakamı açıklayarak yatırımcılara açıklamalarda bulundu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam memiş özellikle de yatırımcıların yakından takip ettiği isimlerden birisi haline gelirken Memiş altının göreceği rekor seviyeyi açıkladı.

GRAM ALTIN REKOR SEVİYEYE BU TARİHTE ULAŞACAK

İslam Memiş, Haber Global yayınında, “Altın fiyatlarında son iki günde agresif yükselişler var. Ons altında sert yükselişler gördük. Bu yıl içinde 2350 dolar hedef. Bu iki günlük harekete baktığımızda düzeltmeye ihtiyaç var. 2100 altına sarkma bekliyorum. 2090 dolar güçlü destek. Gram altın bir yandan dolar yükseliyor, diğer yandan ons yükseliyor. Çarpanında gram altın bir günde 100 lira attı. 2328 liraya kadar yükseldi. 2285 lirada şu anda. Gram altın yatırımcısı onsu takip etmeli. Ons altında 2100 lira altı alım fırsatı. Her ay yeni yükseliş trendine hazır olun uyarısında bulunabiliriz. Her ayı aratacak altın fiyatları var.” ifadelerini kullandı.

ONS altın ile ilgili de yorumlarda bulunan İslam Memiş “Ons altın 2 bin 2.150 dolar aralığında oyalanır. Asıl hedef 2.350 dolar. Dün 2 bin 141 dolar seviyesine yükseldi. Ancak 100 dolarlık bir satış gelmesi gerekir.” dedi.

3 BİN TL’NİN ÜSTÜNE ÇIKACAK!

TV100’deki yazısında gram altın tahminini paylaşan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş “Onda da beklediğim seviye aynı 3 bin lira seviyesi.  Daha üstü var mı? Evet var, 3 bin 500 lira seviyesi. Ama kademe kademe görelim yükselişi. 2 bin 500-2 bin 700-3 bin- 3 bin 500 gibi.” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gram altında bu tahmin yer oynatacak! İslam Memiş asıl tarihi verdi! Bu rakamlar daha ne ki

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!