Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kuruldu: Eğitime Yeni Bir Destek Noktası

Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kuruldu: Eğitime Yeni Bir Destek Noktası
Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kuruldu: Eğitime Yeni Bir Destek Noktası
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, üniversitenin daha ileri seviyelere taşınabilmesi ve eğitim-öğretim alanında kamunun yükünü azaltmak amacıyla Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı’nın kurulduğunu duyurdu. Bu önemli gelişme ile üniversite, başarılı öğrencilere destek sağlama, akademik ve idari personelin ihtiyaçlarını karşılama, eğitim, araştırma ve uygulama imkanlarını geliştirme hedeflerini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Vakfın Amaçları ve Kuruluş Süreci

Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı, başarılı öğrencilere ödüller vermek, personelin ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına destek olmak, eğitim-öğretim olanaklarını geliştirmek için kuruldu. Rektör Göktaş, vakfın kuruluşuyla ilgili olarak, “Üniversitemizin hedeflerine en kısa sürede ulaşabilmesi ve çeşitli alanlarda başarı çıtasını yükseltebilmesi için Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı’nı hayata geçirdik” şeklinde konuştu.

İlk Çalışma: Ramazan Ayında Öğrencilere Destek

Rektör Göktaş, vakfın ilk çalışmasını duyurarak, Ramazan Ayı’nın başlaması nedeniyle üniversitede ailelerinden uzakta eğitim gören öğrencilere destek olmak amacıyla bir kampanya başlatıldığını açıkladı. Bu kapsamda, her gün 5 bin öğrencinin ücretsiz iftar yemeğiyle buluşturulması hedefleniyor. Kampanya, öğrencilere yönelik yapılan bağışlarla desteklenerek gerçekleştirilecek.

Elazığlı Hemşerilerinden Destek Bekleniyor

Rektör Göktaş, kampanyaya destek çağrısında bulunarak, “Elazığlı hemşerilerimizden, ailelerinden uzakta olan üniversitemizin öğrencilerine Ramazan Ayı boyunca destek olmalarını bekliyoruz. Bağışlarınız, öğrencilerimizin geleceğini şekillendirecek ve onların mutluluğuna katkı sağlayacaktır” dedi.

Kaynak:İHA

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı Kuruldu: Eğitime Yeni Bir Destek Noktası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!