FHGC Başkanı Gürtürk’ten Başkan Şerifoğulları’na Teşekkür

FHGC Başkanı Gürtürk’ten Başkan Şerifoğulları’na Teşekkür
FHGC Başkanı Gürtürk’ten Başkan Şerifoğulları’na Teşekkür
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serkan Gürtürk, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na, Basın Müzesi’nin adının “Gazeteci-Yazar Mehmet Topal Harput Basın Müzesi” olarak değiştirilmesi kararından dolayı teşekkür etti. Başkan Gürtürk, bu adımın, uzun yıllardır kentin basın tarihine katkı sağlamış isimlerden biri olan Mehmet Topal’ın anısını yaşatmak için atılmış önemli bir adım olduğunu belirtti.

Mehmet Topal’ın Hatırası Yaşatılacak

Başkan Gürtürk, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucu başkanı olan Mehmet Topal’ın, Elazığ’da bir Basın Müzesi kurulması konusundaki çabalarının ve hayallerinin, Başkan Şerifoğulları tarafından gerçeğe dönüştürüldüğünü vurguladı. Topal’ın basın alanında yetişmiş birçok gazeteciye ilham kaynağı olduğunu belirten Gürtürk, adının müzenin adıyla sonsuza dek yaşatılmasının önemine dikkat çekti.

Manidar Bir Adım

Başkan Gürtürk, Belediye Başkanı Şerifoğulları’nın, Harput Basın Müzesi’nin adını değiştirme kararıyla, basın sektörüne ve geçmişte emek veren gazetecilere olan vefasını ortaya koyduğunu ifade etti. Bu manidar adımın, Elazığ’ın basın tarihine ve gazetecilere duyulan saygının bir göstergesi olduğunu belirten Gürtürk, Başkan Şerifoğulları’na teşekkürlerini iletti.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
FHGC Başkanı Gürtürk’ten Başkan Şerifoğulları’na Teşekkür

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!