Elazığspor, Zirve Yolunda Taraftarlarıyla Coşuyor

Elazığspor, Zirve Yolunda Taraftarlarıyla Coşuyor
Elazığspor, Zirve Yolunda Taraftarlarıyla Coşuyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup’ta sergilediği başarılı performans ve etkileyici iç saha karnesiyle adından söz ettiriyor. Grubun 23. haftasında Karşıyaka ile karşılaşacak olan Bordo-Beyazlı ekip, taraftarının desteğiyle zirve mücadelesine devam ediyor. Elazığspor, topladığı puanlar ve iç saha performansıyla dikkat çekiyor.

Göz Kamaştıran Mücadele Sonucu!

Elazığspor, TPAO Batman Petrolspor ile birlikte grubun en fazla puan toplayan takımı olma başarısını gösterdi. (25) puanla liderlik koltuğunda oturan ekip, evinde oynadığı maçlarda etkileyici bir performans sergiliyor. 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle iç saha karnesini zirveye taşıyan Elazığspor, taraftarının önünde mücadele etmenin avantajını sonuna kadar kullanıyor.

Tek Yenilgi ve Tek Beraberlikle Güçlü Duruş

Elazığspor, sezonun 2. haftasında Pazarspor’a 1-0 yenilerek tek mağlubiyetini aldı. Ancak bordo-beyazlılar, güçlü duruşlarıyla dikkat çekiyor. 5. haftada TPAO Batman Petrolspor ile 0-0 berabere kalan ekip, geri kalan maçlarda galibiyetlere imza attı.

Son 8 İç Saha Maçını Kazanmayı Başardı

Elazığspor, evinde Silifke Belediyespor (2-0), Anadolu Üniversitesi (3-2), Efeler 09 SFK (1-0), Hacettepe 1945 (2-0), A. Eynesil Belediyespor (2-0), Amasyaspor FK (2-1), Turgutluspor (2-1) ve Ergene Velimeşe (1-0) gibi güçlü takımları yenerek son 8 iç saha maçını kazanmayı başardı. Bu çıkışıyla zirve yarışındaki iddiasını bir kez daha gösterdi.

Kaynak : İHA

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığspor, Zirve Yolunda Taraftarlarıyla Coşuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!