Elazığspor, Anadolu Üniversitesi İle Karşı Karşıya

Elazığspor, Anadolu Üniversitesi İle Karşı Karşıya
Elazığspor, Anadolu Üniversitesi İle Karşı Karşıya
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grubun 24. haftasında Anadolu Üniversitesi ile mücadele edecek. 16 maçlık yenilmezlik serisi ve performansıyla dikkat çeken bordo-beyazlı ekip, rakiplerine karşı ciddi bir tehdit oluşturuyor. Bu kez Eskişehir deplasmanına konuk olacak olan Elazığspor, puanlar için sahaya çıkacak. Takımda eksik veya cezalı oyuncu bulunmaması, teknik heyeti olumlu bir şekilde etkiliyor.

Yükselen Grafik ve Şampiyonluk Ateşi

Elazığspor, son dönemdeki başarılı performansıyla şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. Yenilmezlik serisini sürdürmek ve üst sıralardaki yerini korumak için Anadolu Üniversitesi karşısında galibiyet için sahaya çıkacak. Takım, taraftarının da desteğiyle büyük bir motivasyonla mücadele edecek.

Deplasman Heyecanı ve Mücadele

Eskişehir deplasmanında mücadele edecek olan Elazığspor, rakibi karşısında iyi bir performans sergilemek istiyor. Sahada gösterecekleri hırsla ve galibiyet için ellerinden geleni yapacak olan Elazığspor oyuncuları, taraftarlarını mutlu etmek için ellerinden geleni yapacaklar.

Maç Detayları

Elazığspor’un Anadolu Üniversitesi ile karşı karşıya geleceği maç, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmayı Mersin bölgesinden C klasman hakemi Burak Filik yönetecek. Elazığspor, bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığspor, Anadolu Üniversitesi İle Karşı Karşıya

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!