Elazığlılar Pazar gününe hazır olsun! Ne olduğunu anlamayacaksınız! Yağmur, kar hepsi aynı anda gelecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ hava durumu vatandaşlar tarafından araştırılırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporlarını iletti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen hava durumu raporları doğrultusunda Elazığ’da vatandaşları özellikle de Pazar günü zorlu hava şartlarının beklediği ifade edildi.

Vatandaşlar Mart ayında hava durumu araştırmalarını yapmaya devam ederken özellikle de havanın durumuna göre yapılan planlar Meteoroloji’nin paylaştığı raporların daha çok merak edilmesine neden oldu. Gelen son dakik açıklaması doğrultusunda Pazar günü Elazığlı vatandaşları zorlu hava koşullarının beklediği ifade edildi.

ELAZIĞ HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan Elazığ hava durumu raporlarına göz atıldığında hava durumunun Elazığ’da özellikle de bu hafta içerisinde oldukça yağışlı geçeceği görüldü. Elazığlı vatandaşlar arama motorları üzerinde ”Elazığ hava durumu” araştırması yapmaya devam ederken Elazığ 1 haftalık hava durumu açıklandı.

Havalar birçok ilde mevsim normallerinin üstünde seyretmeye devam ederken Elazığ 1 haftalık hava durumu araştırması birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Elazığ’da hava durumunun nasıl olduğu vatandaşlar tarafından merak edilirken özellikle de bu hafta içerisinde havanın yağışlı geçeceği görüldü.

PAZAR GÜNÜ KIŞ KIYAMET GELİYOR!

Balıkesir haftalık hava durumu şu şekilde paylaşıldı;

Elazığ hava durumu araştırması sürerken aynı zamanda 10 Mart 2024 Pazar günü havanın oldukça kötü olduğu görüldü. Elazığlıların Pazar günü hem yağış hem de kar yağışını aynı anda yaşayacağı ifade edildi.

5 Mart 2024 Salı Elazığ hava durumu için gelen açıklamada ise ‘Bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, gece(Çarşamba) ilk saatlerden itibaren yağışlı geçeceği yağışların yağmur ve sağanak yüksek kesimleri, karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olacağı yağışların ,Tunceli ve Bingöl il genelinde, Elazığ ve Malatya’nın güney kesimlerinde ve Adıyaman’ın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığlılar Pazar gününe hazır olsun! Ne olduğunu anlamayacaksınız! Yağmur, kar hepsi aynı anda gelecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!