Elazığlı Sporcu Erikçi, Türkiye 3.’sü Oldu!

Elazığlı Sporcu Erikçi, Türkiye 3.’sü Oldu!
Elazığlı Sporcu Erikçi, Türkiye 3.’sü Oldu!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığlı sporcu Hakan Erikçi, Türkiye Ohannes Margosyan Fitness Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası milli takım seçmelerinde Türkiye 3.’sü olarak milli takım aday seçimlerine gitmeye hak kazandı.

Türkiye Ohannes Margosyan Fitness Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası milli takım seçmelerine katılan Elazığlı başarılı sporcu Hakan Erikçi girdiği yarışlardan Türkiye 3.‘lüğü kazanarak milli takım aday seçmelerine gitmeye hak kazandı. Büyük Erkekler Kaslı Fizik branşında seçmelere katılan Erikçi aldığı bronz madalya ile milli takım seçmelerine katılacak.

24 yaşındaki başarılı sporcu Hakan Erikçi öncelikli hedefinin Türkiye Şampiyonluğu olduğunu belirterek, ’’9 yıldır bu sporla uğraşıyorum. Sporun her dalı gerçek manada disiplinli bir yaşam ve düzenli çalışmayı gerektiriyor. Bundan sonraki öncelikli hedefim Türkiye şampiyonluğunu kazanmak. İnşallah Elazığ’ımıza şampiyonluk gururunu yaşatacağız. Türkiye Şampiyonluğundan sonra NPC pro card için yarışacağım. Beni destekleyen ve çalışmalarıma katkıda bulunan herkese teşekkür ederim’’ dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığlı Sporcu Erikçi, Türkiye 3.’sü Oldu!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!