Elazığ’da Şehit Jandarma Er Süleyman AKAN-09 Operasyonu

Elazığ’da Şehit Jandarma Er Süleyman AKAN-09 Operasyonu
Elazığ’da Şehit Jandarma Er Süleyman AKAN-09 Operasyonu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, Şehit Jandarma Er Süleyman AKAN-09 Operasyonu kapsamında silah, mühimmat, tüp, pil ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinasyonunda Arıcak ilçesi Görese Dağı bölgesinde icra edilen operasyonda, geçmiş yıllarda bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen bir doğal mağara içerisinde önemli miktarda malzeme bulundu.

Elazığ’da jandarma ekiplerince düzenlenen Şehit Jandarma Er Süleyman AKAN-09 Operasyonu’nda silah, mühimmat, tüp, pil ile birlikte çok miktarda örgütsel doküman ve yaşam malzemesi ele geçirildi.
Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada, “Valiliğimiz koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Arıcak ilçesi Görese Dağı bölgesinde 10 Mayıs 2024 tarihinde icra edilen, Şehit J. Er Süleyman AKAN-09 Operasyonu’nda geçmiş yıllarda bölücü terör örgütü mensupları tarafından kullanıldığı değerlendirilen bir doğal mağara içerisinde silah, mühimmat, tüp, pil ile birlikte çok miktarda örgütsel doküman ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Güvenlik güçlerimiz halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla, faaliyetlerini azim ve kararlılıkla sürdürmektedir” denildi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Şehit Jandarma Er Süleyman AKAN-09 Operasyonu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!