Elazığ’da Ramazan pidesine zam geldi mi? Milyonlar bu sorunun yanıtını bekliyordu! Elazığ Ramazan pidesi fiyatı belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan ayı yaklaşırken vatandaşların en çok merak ettiği konulardan birisi de Ramazan pidesi fiyatları oldu. Ramazan pidesi fiyatları il il değişkenlik gösterirken Elazığ’da geçtiğimiz günlerde Ramazan pidesi fiyatları netleşti. Elazığlı vatandaşlar arama motorları üzerinde ”Elazığ Ramazan pidesi fiyatları ne kadar, zam geldi mi?” sorusunun yanıtın araştırma konusu oldu.

Elazığ Ramazan pidesi fiyatlarıyla ilgili gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken Elazığ Ramazan pidesi fiyatları merak konusu oldu. Arama motorları üzerinde ”Elazığ Ramazan pidesi fiyatları ne kadar?” sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı.

ELAZIĞ RAMAZAN PİDESİ NE KADAR?

Bolluğun, bereketin ayı olan Ramazan ayı bu sene de yaklaştı. Vatandaşlar Ramazan ayı için gün saymaya başlarken Ramazan ayına ilişkin merak edilen sorulara yanıt aranmaya başlandı. Özellikle de vatandaşlar il il Ramazan pidesi fiyatlarını araştırmaya başladı.  

Elazığ’da 2024 Ramazan ayına sayılı günler kala Ramazan pidesi fiyatı da belli oldu. Elazığ Fırıncılar Odası Başkanı İlhan Yıldız konuyla ilgili açıklama yaparak Ramazan pidesine bu sene bir zam gelmeyeceğini ifade etti. Elazığ Fırıncılar Odası Başkanı İlhan Yıldız; “Ekmekle ilgili bir fiyat değişikliği gündemimizde yok” dedi.

ELAZIĞ RAMAZAN PİDESİNE ZAM GELDİ Mİ?

Ramazan ayı öncesi en çok merak edilen konu başlıklarından birisi de Ramazan pidesi fiyatları olurken Elazığ’da Ramazan pidesi fiyatı belli oldu. Elazığ Fırıncılar Odası Başkanı İlhan Yıldız; “Öncelikle tüm Elazığlıların Ramazan ayını şimdiden tebrik ediyorum. Elazığlılara güzel haberimiz var. Ekmekle ilgili bir fiyat değişikliği gündemimizde yok.

İftar sofralarının olmazsa olmazı olan Ramazan pidesine de zam yok. 200 gram tekli ekmeğimizin fiyatı 8 lira. Ramazan pidemizin fiyatı da 8 lira olarak kalacak. Aynı zamanda 400 gram çiftli ekmeğimizin fiyatı nasıl 16 lira ise çiftli Ramazan pidesinin de fiyatı 16 lira olacak. Yani herhangi bir artış yok” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Ramazan pidesine zam geldi mi? Milyonlar bu sorunun yanıtını bekliyordu! Elazığ Ramazan pidesi fiyatı belli oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!