Elazığ’da Okul Önü Denetimleri Artarak Devam Ediyor

Elazığ'da Okul Önü Denetimleri Artarak Devam Ediyor
Elazığ'da Okul Önü Denetimleri Artarak Devam Ediyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, çocukların güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak amacıyla okul önü denetimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Güvenli Eğitim İçin Okul Önü ve Çevre Denetimleri

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar, çocukların eğitimlerini sürdürebilmeleri ve zararlı etmenlerden uzak durmalarını temin etmeyi hedefliyor. Okul önü ve çevrelerinde, okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahıslara ve araçlara karşı önleyici denetimler gerçekleştiriliyor.

Okulların Güvenliği İçin Detaylı Çalışmalar

Elazığ’ın il merkezinde 8 ekip ve 18 personel ile Metin Koloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Elazığ Ortaokulu, Cemal Gürsel İlkokulu ve Seyda Molla Bahri İmam Hatip Ortaokulu çevresinde geniş kapsamlı denetimler yapıldı. Şüpheli şahıslar, araçlar, servis araçları ve iş yerleri titizlikle kontrol edilerek, okul güvenliği için gerekli tedbirler alındı.

Denetimler Kararlılıkla Sürüyor

Yetkililer, yapılan denetimlerin başarıyla tamamlandığını ve okulların çevresindeki güvenlik önlemlerinin sürekli olarak güçlendirileceğini belirttiler. Toplumun geleceği olan çocukların güvenliği için yapılan bu denetimler, eğitim ortamlarının daha sağlıklı ve korunaklı hale gelmesine katkı sağlıyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Okul Önü Denetimleri Artarak Devam Ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!