Elazığ’da Karı-Koca, Aynı Gün Obezite Ameliyatı oldu

Elazığ'da Karı-Koca, Aynı Gün Obezite Ameliyatı oldu
Elazığ'da Karı-Koca, Aynı Gün Obezite Ameliyatı oldu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fazla Kilolar, Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde Son Buldu

Elazığ’da yaşayan bir çift, sağlıklı günlerinde olduğu gibi zorlu günlerinde de birbirlerine destek olma sözüyle, fazla kilolarına veda etmeye karar verdiler. Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin Cerrahi Gastroenteroloji Kliniği’nde Op. Dr. Sadık Keşmer yönetiminde gerçekleşen obezite ameliyatı, çiftin hayatında yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor.

Karı-Koca Aynı Anda Ameliyat Oldu

Sağlık sorunlarına karşı birlikte mücadele etme kararlılığını gösteren çift, hastanenin kapılarını aynı anda çaldı. Op. Dr. Sadık Keşmer, çiftin sıra dışı talebini duyduğunda şaşırdıklarını belirtiyor. Her ne kadar ayrı günlerde ameliyat olabileceklerini söylese de çift, sağlık yolculuklarını birbirlerine olan desteğiyle güçlendirmek istediklerini dile getirdi.

Op. Dr. Sadık Keşmer’in Gözünden Ameliyat Süreci

Çiftin ameliyatını gerçekleştiren Op. Dr. Sadık Keşmer, ilk başta sadece birinin ameliyatı için geldiklerini düşündüklerini söylüyor. Ancak çift, birlikte aynı gün ameliyat olma isteğiyle doktoru şaşırttı. Ameliyat öncesi yapılan değerlendirmelerde engel tespit edilmemesi üzerine çift, tüp mide (sleeve gastreektomi) ameliyatıyla aynı gün taburcu oldu.

Elazığ'da Karı-Koca, Aynı Gün Obezite Ameliyatı oldu
Elazığ’da Karı-Koca, Aynı Gün Obezite Ameliyatı oldu

Birbirine Destekle Geçen Zorlu Süreç

Hastane süreci boyunca birbirlerine sürekli destek olan çift, ameliyat sonrası ağrı ve hareket konularında birbirlerine motivasyon kaynağı oldu. Bu uyumlu çift, sağlıklı ve mutlu bir yaşama merhaba demenin yanı sıra, ameliyat sonrası süreci de birlikte atlatarak sağlıklarına kavuştular.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Karı-Koca, Aynı Gün Obezite Ameliyatı oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!