Elazığ’da Jandarma Operasyonu: Büyük Miktar Esrar Ele Geçirildi!

Elazığ'da Jandarma Operasyonu: Büyük Miktar Esrar Ele Geçirildi!
Elazığ'da Jandarma Operasyonu: Büyük Miktar Esrar Ele Geçirildi!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde gerçekleştirilen jandarma operasyonunda, 9 kilo 300 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında 2 şahıs gözaltına alındı.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik yürüttükleri başarılı bir operasyonda ele geçirilen esrar miktarıyla gündeme geldi. Jandarma birimlerinin istihbari çalışmaları sonucunda, Siirt’ten Diyarbakır’a, ardından da tren yoluyla Sivrice ilçesine uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine harekete geçildi. Edinilen bilgilere göre, F.T. ve S.Ş.E. isimli şüphelilerin, Ankara’ya sefer düzenleyen bir trende uyuşturucu madde taşıdığı tespit edildi.

Jandarma Ekipleri Şüphelileri Sivrice’de Yakaladı

Jandarma ekipleri, şüphelilerin seyahat edeceği treni takibe aldı. Trenin Sivrice ilçesi Sürek tren istasyonuna ulaşmasıyla birlikte harekete geçen ekipler, vagonlarda arama yaptı. Yapılan aramalarda, F.T. ve S.Ş.E. isimli şüphelilerin bulunduğu vagonda 9 kilo 300 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddeye el konulurken, şüpheli şahıslar ise gözaltına alındı.

Gözaltına Alınan Şahıslar Hakkında Adli Soruşturma Başlatıldı

Elazığ’da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda ele geçirilen esrar miktarı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan F.T. ve S.Ş.E. isimli şüpheliler hakkında adli soruşturma başlatıldı. Şüphelilerin uyuşturucu ticareti suçundan mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Jandarma Operasyonu: Büyük Miktar Esrar Ele Geçirildi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!