Elazığ’da Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetledi

Elazığ'da Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetledi
Elazığ'da Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetledi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, öğrencilerin güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla okul servis araçlarını titizlikle denetledi. 2023-2024 yılı ikinci dönem ara tatil sonrası okulların açılmasıyla birlikte trafik jandarması timleri harekete geçti. Bu kapsamda 125 okul servis aracı ve şoförü detaylı bir şekilde incelendi.

Öğrencilerin Güvenliği İçin Hassas Denetimler Gerçekleştirildi

Denetimler sırasında öncelikle öğrencilerin güvenliği gözetildi. Okul servis araçlarında bulunması gereken emniyet ekipmanları titizlikle kontrol edildi. Ayrıca, araç içerisindeki emniyet kemerlerinin kullanımı konusunda şoförlere ve öğrencilere bilgilendirme yapıldı. Böylelikle, öğrencilerin seyahatleri sırasında olası riskler minimize edilmiş oldu.

Şoförlerin Belgeleri Detaylı Bir Şekilde İncelendi

Denetimler sadece araçların fiziki koşullarıyla sınırlı kalmadı. Şoförlerin ehliyet ve araç kullanma belgeleri de titizlikle incelendi. Trafik kurallarına uygunluğu kontrol edilen şoförler, gerekli belgelere sahip olup olmadıkları konusunda da detaylı bir şekilde sorgulandı. Böylece, sadece araçların değil, şoförlerin de güvenilirliği sağlanmış oldu.

Toplum Bilinçlendirme Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, sadece denetimlerle yetinmeyerek toplumu da bilinçlendirme çalışmalarına önem veriyor. Özellikle öğrenci velilerine yönelik düzenlenen bilgilendirme etkinlikleri, okul servislerinde meydana gelebilecek olumsuz durumların önüne geçilmesine yardımcı oluyor. Bu sayede, toplumun trafik güvenliği konusunda daha duyarlı olması hedefleniyor

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!