Elazığ’da Dolandırılan Vatandaşa Ziynet Eşyaları ve Parası Teslim Edildi

Elazığ’da Dolandırılan Vatandaşa Ziynet Eşyaları ve Parası Teslim Edildi
Elazığ’da Dolandırılan Vatandaşa Ziynet Eşyaları ve Parası Teslim Edildi
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da kendilerini polis olarak tanıtıp bir kişiyi 750 bin lira dolandıran 2 kişi, düzenlenen operasyonla yakalanmıştı, ele geçirilen ziynet eşyalar ve paralar, polis ekipleri tarafından şahsa teslim edildi.

thumbnail
İlişkili Haber
Elazığ’da Sahte Polisler Vatandaşı 750 Bin tl Dolandırdı!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 12 Mart 2024’te nitelikli dolandırıcılık suçu ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 2 şüpheli şahsın kendilerini Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde çalışan polis memuru olarak tanıtarak Arıcak ilçesinde bir vatandaşı 21 bin Türk Lirası, bin 900 dolar, bin euro, 1 adet 5’i bir yerde, 4 adet yarım altın, 34 tam altın olmak üzere toplam 750 bin Türk Lirası değerinde dolandırdığı şikayeti alındı.

Polis ekiplerince yapılan incelemede, şüpheli şahısların Arıcak ilçesine geldiği araç tespit edildi. Şanlıurfa Hilvan’da 2 şüpheli şahıs ile birlikte dolandırıcılık konusu para ve ziynet eşyaları yakalandı. Şüpheli şahıslar gözaltına alınmalarının ardından Elazığ’a getirildi. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ardından İl Emniyet Müdürlüğü’ne davet edilen şahsa, ziynet eşyaları ve parası teslim edildi. Büyük mutluluk yaşayan şahıs, polislere teşekkür etti.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Dolandırılan Vatandaşa Ziynet Eşyaları ve Parası Teslim Edildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!