Elazığ’da Bir Kadın, Yöresel İşletmeden orcik Çalarken Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Elazığ'da Bir Kadın, Yöresel İşletmeden orcik Çalarken Güvenlik Kamerasına Yakalandı
Elazığ'da Bir Kadın, Yöresel İşletmeden orcik Çalarken Güvenlik Kamerasına Yakalandı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da bulunan bir yöresel ürünler işletmesinde yaşanan hırsızlık, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Olay, Nailbey Mahallesi Bosna Hersek Bulvarı’nda meydana geldi. İşletmenin güvenlik kameraları, dükkanın önünden geçen bir kadının, iş yerinde kimse olmadığı bir anda tezgahta bulunan orciği alarak kaçtığını gösterdi.

Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında Ortaya Çıktı

Olay, iki gün önce Nailbey Mahallesi Bosna Hersek Bulvarı’nda bulunan bir yöresel işletmede gerçekleşti. İşletme sahibinin ifadesine göre, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kimliği belirsiz bir kadının, dükkanın önünden geçerken iş yerinin boş olduğunu fark ettiği görüldü. Kadın, bir süre sonra geri dönerek tezgahta bulunan orciği alarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

İşletme Sahibi Şaşkın: “Kadının İçeriye Bakması Fırsat Oldu”

Hırsızlık anının güvenlik kameralarına yansımasının ardından işletme sahibi olan İrfan Açıkoğlu, durumu fark edince şaşkınlığını gizleyemedi. Açıkoğlu, “İş yerinde kimsenin olmamasını fırsat bilen kadın, ürünü alıp kaçtı. Öncelikle kadının belki parayı unuttuğunu düşünmüştüm ve geri geleceğini umut ettim, ancak geri gelmedi” dedi.

Olayın ardından işletme sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı ve şüpheliyi tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor. İrfan Açıkoğlu, “Kadının geri gelip parası olmadığını söylemesi durumunda ona ürünü ikram ederdim” diyerek olayın şaşkınlığını dile getirdi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ’da Bir Kadın, Yöresel İşletmeden orcik Çalarken Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!