Elazığ Valisi Toraman: “Sandık Bölgelerinde 6 Binin Üzerinde Kolluk Personeli Görev Başında”

Elazığ Valisi Toraman:
Elazığ Valisi Toraman: "Sandık Bölgelerinde 6 Binin Üzerinde Kolluk Personeli Görev Başında"
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, mahalli idareler genel seçimleri kapsamında yaşanan oy verme sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Vali Toraman, şu ana kadar oy verme işlemleri sırasında herhangi bir ciddi sorun yaşanmadığını belirterek, seçimlerin huzur ve güveninin sağlanması için yapılan planlar doğrultusunda 6 binin üzerinde kolluk personelinin tüm sandık bölgelerinde görev yaptığını ifade etti. Ayrıca, Elazığlı vatandaşlara sergiledikleri sükunet ve olgunluk için teşekkürlerini iletti.

Elazığ’da Oy Verme İşlemleri Sorunsuz Başladı

Elazığ’da sabah saat 07.00 itibariyle oy verme işlemleri başladı. Toplamda 21 adayın yarıştığı seçimlerde, 356 bin 137 seçmen için bin 118 sandık kuruldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren okullara gelen seçmenler, oy kullanma işlemine başladılar. Vali Toraman da oy kullanma işlemi için Metin Koloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne giderek oyunu kullandı.

Elazığ Valisi Toraman’ın Açıklamaları

Vali Toraman, oy verme işlemlerinin sorunsuz başladığını belirterek, Elazığ’da bin 723 sandıkta oy verme işlemlerinin devam ettiğini ifade etti. Oy verme sürecinde herhangi bir sıkıntı yaşanmadığını vurgulayan Toraman, seçimlerin huzur ve güveninin sağlanması için 6 binin üzerinde kolluk personelinin görev yaptığını dile getirdi. Ayrıca, Elazığlı vatandaşlara sükunet ve olgunluklarından dolayı teşekkür ederek, milletin iradesinin tecelli ettiğini belirtti ve seçimlerin Elazığ’a ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ Valisi Toraman: “Sandık Bölgelerinde 6 Binin Üzerinde Kolluk Personeli Görev Başında”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!