Elazığ Valisi Toraman Palu’da İncelemelerde Bulundu

Elazığ Valisi Toraman Palu'da İncelemelerde Bulundu
Elazığ Valisi Toraman Palu'da İncelemelerde Bulundu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Palu’da Hamzabey Barajı çevresinde incelemelerde bulundu. Milletvekili Ejder Açık kapı, Palu Kaymakamı Hulusi Teke, DSİ 9. Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş’in de eşlik ettiği incelemede, Palu – Arıcak bağlantı yolu üzerinde yapılacak ıslah ve yol çalışmaları hakkında köy muhtarlarıyla istişarede bulunuldu.

Vali Toraman, incelemeler sırasında yaptığı açıklamada, “Hamzabey Barajı’mızın etrafında bir takım düzenlemeler yapıyoruz. Bu düzenlemeler hem barajımızı daha güzel hale getirmek hem de çevresini daha kullanışlı hale getirmek için. Ayrıca Palu – Arıcak bağlantı yolumuz üzerinde de bazı ıslah ve yol çalışmaları yapacağız. Bu çalışmaları köy muhtarlarımızla birlikte istişare ederek yapıyoruz. Hedefimiz, hemşehrilerimize daha iyi hizmet vermek” dedi.

Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, Palu’da Hamzabey Barajı çevresinde incelemelerde bulundu. Milletvekili Ejder Açık kapı, Palu Kaymakamı Hulusi Teke, DSİ 9. Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, daha sonra baraj göletinin etrafında incelemelerde bulunarak, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ Valisi Toraman Palu’da İncelemelerde Bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!