Elazığ-Pertek Feribotlarında Bayram Yoğunluğu

Elazığ-Pertek Feribotlarında Bayram Yoğunluğu
Elazığ-Pertek Feribotlarında Bayram Yoğunluğu
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde, Elazığ-Pertek feribot iskelesi adeta yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Güzel havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar, özellikle Tunceli, Erzincan ve çevre illere gitmek için soluğu iskelede aldılar. Ancak yoğunluk nedeniyle araç kuyrukları metrelerce uzadı ve vatandaşlar, köprünün bir an önce yapılmasını talep ettiler.

Bayram Tatilini Değerlendirmek İsteyenler İskeleye Akın Etti

Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde Elazığ’da bulunan hem yerli hem de yabancı turistler, 9 günlük bayram tatilini değerlendirmek için harekete geçti. Özellikle Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgesine gitmek isteyenler, Elazığ-Pertek feribot iskelesine akın etti. Tunceli’nin Pertek ilçesine geçmek için feribot bekleyen araçlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

Vatandaşlar Köprü İnşaatı İçin Taleplerini Dile Getirdi

Feribot iskelesinde yaşanan yoğunluk ve uzun kuyruklar nedeniyle birçok vatandaş, Pertek köprüsünün yapılmasını talep etti. Serdal Aslan isimli bir vatandaş, bu durumu şu sözlerle ifade etti: “Bayram ve yaz sezonunda burada kilometrelerce araç kuyrukları oluşuyor. Feribotlar yoğunluğu azaltmaya çalışıyor ama yine de yetmiyor. Alternatif yolları kullanmak zorunda kalan insanlar mağdur oluyor. Bu nedenle köprü yapılması gerekiyor.”

Trafik Yoğunluğu Vatandaşları Mağdur Ediyor

Tatil ve bayramın etkisiyle Elazığ ve Tunceli için yoğun bir trafik sıkıntısı yaşandığını belirten Önder Altaş, yetkililerden destek beklediklerini dile getirdi. Altaş, “Burada feribot sırası beklemek zorunda kalıyoruz. Yetkililerin bu konuya müdahale etmesini ve çözüm bulmasını bekliyoruz” dedi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ-Pertek Feribotlarında Bayram Yoğunluğu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!