Elazığ’da yayın yapan Kanal 23 Televizyonu’nun Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak, düzenlenen cenaze töreninin ardından Harput’ta toprağa verildi.
Bir süredir Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören ve geçtiğimiz hafta yoğun bakıma alınan Arif Çakmak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Elazığ basınının tanınmış isimlerinden olan Çakmak için İmam-ı Azam Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.
Harput Aile Mezarlığı’na Defnedildi
Cenaze namazına ailesi, yakınları, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan öğle namazının ardından Arif Çakmak’ın naaşı, Harput’ta bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.
Taziye Kabulü Polatlar Camii Taziye Evi’nde
Çakmak ailesi, taziyeleri Polatlar Camii Taziye Evi’nde kabul ediyor. Elazığ basın camiası ve vatandaşlar, taziye ziyaretleriyle Çakmak ailesine başsağlığı dileklerini iletiyor.
Elazığ Basını Törende Bir Araya Geldi
Uzun yıllardır Elazığ basınında görev yapan ve özellikle Kanal 23’te yürüttüğü çalışmalarıyla tanınan Arif Çakmak’ın cenaze törenine, Elazığ’daki birçok gazeteci ve medya çalışanı katıldı. Meslektaşları, Çakmak’ın Elazığ basınına olan katkılarını ve mesleki duruşunu anarak, onun anısını yaşatacaklarını belirtti.