Aksaray’da düzenlenen Okul Sporları Gençler ABA-Karakucak Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Elazığlı genç sporcular önemli bir başarıya imza attı. Şehrimizi temsil eden dört genç güreşçi, gösterdikleri üstün performanslarla Türkiye üçüncülüğünü elde ederek hem kendi okullarını hem de Elazığ’ı gururlandırdı.
Bronz madalya kazanan sporcular arasında Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nden Hasan Kantaş, Mevlana Anadolu Lisesi’nden Muhammed Akbaş, Şehit Eyüp Oğuz Anadolu Lisesi’nden Mustafa Özder ve Yunus Emre Anadolu Lisesi’nden Furkan Beyazelma yer aldı. Gençler, zorlu müsabakalar sonunda aldıkları madalyalarla başarılarını taçlandırdı.
Bu önemli başarının arkasında değerli antrenörler Atilla Mahmat ve Eyüp Genç’in büyük emekleri bulunuyor. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuların yanında olan tüm okullara teşekkür ederek genç güreşçileri tebrik etti. Sporun ve azmin birleştiği bu başarı, Elazığ’ın genç sporcularına olan inancı ve desteğini bir kez daha ortaya koydu.