Haberler23 Elazığ Haberleri Elazığlı Gençler Malatya’da Şampiyonluk Rüzgârı Estirdi: 7 Altın, 2 Gümüş Madalya!

Elazığlı Gençler Malatya’da Şampiyonluk Rüzgârı Estirdi: 7 Altın, 2 Gümüş Madalya!

Elazığlı Sporcular Malatya’da Wushu Kung Fu Turnuvasına Damga Vurdu: 7 Altın, 2 Gümüş Madalya!

2 Dakika
Okunma Süresi
Haberleri

Malatya’da 17 Mayıs 2025 tarihinde düzenlenen İller Arası 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Kupası Wushu Kung Fu Turnuvası'nda Elazığlı sporcular fırtına gibi esti. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde mücadele eden 9 sporcu, turnuvadan 7 altın ve 2 gümüş madalya ile döndü. Başarılarıyla şehre büyük gurur yaşatan genç sporcular, disiplini ve azmiyle örnek oldu.

Elazığlı Gençler Malatya’da Şampiyonluk Rüzgârı Estirdi: 7 Altın, 2 Gümüş Madalya!

Elazığlı Sporculardan Madalya Yağmuru

Wushu Kung Fu branşında Malatya'da düzenlenen turnuvaya katılan Elazığlı sporcular, gösterdikleri üstün performansla rakiplerine adeta göz açtırmadı. Genç yaşlarına rağmen sergiledikleri mücadele ile dikkat çeken sporcular, 7 birincilik ve 2 ikincilik elde ederek Elazığ'ı en iyi şekilde temsil etti.

Elazığlı Gençler Malatya’da Şampiyonluk Rüzgârı Estirdi: 7 Altın, 2 Gümüş Madalya!

🏆 Altın Madalya Kazanan Sporcular

  • 🥇 Gülsüman Ökke – 48 kg
  • 🥇 Elif Sahra Genç – 35 kg
  • 🥇 Sena Nur Erdem – 52 kg
  • 🥇 Ebrar Sare Genç – 45 kg
  • 🥇 Elif Nur Özer – 45 kg
  • 🥇 Mehmet Cem Ökke – 70 kg
  • 🥇 Hurşit Emir Karaoğlu – 30 kg

🥈 Gümüş Madalya Kazanan Sporcular

  • 🥈 Ahmet Selçuk Yılmaz – 52 kg
  • 🥈 Muhammed Bedirhan Doğan – 55 kg

“Gelecek Gençlerin Ellerinde”

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, turnuvada büyük başarıya imza atan sporcular, antrenörleri ve aileleri tebrik edilerek şu ifadelere yer verildi:

“İlimizi gururla temsil eden sporcularımızı yürekten tebrik ediyoruz. Disiplin, azim ve emekle gelen bu başarıyla bir kez daha gösterdiler ki gelecek gençlerin ellerinde.”

Elazığlı Gençler Malatya’da Şampiyonluk Rüzgârı Estirdi: 7 Altın, 2 Gümüş Madalya!

 

Kutlama Mesajları Yağdı

Başarının ardından sosyal medya üzerinden çok sayıda kutlama mesajı paylaşılırken, Elazığlı sporseverler genç yeteneklerin başarısından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sporcuların gösterdiği bu performans, Elazığ’daki spor altyapısının geldiği noktayı bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *