Elazığ Belediyesi, altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Şerifoğulları, Namık Çiftçi Caddesi’nde süren çalışmaları yerinde inceleyerek, altyapının ardından caddeye modern bir görünüm kazandırılacağını açıkladı.
Yüzlerce noktada, binlerce kilometre çalışma...👷🏻♂️
Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle birlikte, Namık Çiftçi Caddemizde devam eden altyapı çalışmalarımızla ilgili incelemelerde bulunduk.🚧
Altyapıyı tamamladıktan hemen sonra üstyapı çalışmalarımıza geçerek caddeyi… pic.twitter.com/sZnrNPJi8y— Şahin Şerifoğulları 🇹🇷 (@sahin_serifoglu) April 24, 2025
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kent genelinde süren altyapı çalışmaları kapsamında Namık Çiftçi Caddesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte sahaya çıkan Şerifoğulları, altyapı süreci tamamlanır tamamlanmaz üstyapıya geçileceğini belirtti.
Namık Çiftçi Caddesi’nde altyapı çalışmaları sürerken, Başkan Şerifoğulları yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Yüzlerce noktada, binlerce kilometre çalışma gerçekleştiriyoruz. Namık Çiftçi Caddemizde devam eden altyapı çalışmalarımızı yerinde inceledik. Altyapı işlemlerinin ardından üstyapıya geçerek caddemizi modern ve konforlu bir hale getireceğiz.”

Yapılan çalışmalar kapsamında, Elazığ’ın Yeni Mahalle sınırlarında bulunan cadde; altyapıdan yol kaplamalarına, aydınlatmadan kaldırım düzenlemelerine kadar kapsamlı bir şekilde yenilenmiş olacak.