Elazığ Belediyesi, yaz tatilinde çocukların hem eğlenip hem de gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla bu yıl da ücretsiz yaz spor kursları düzenliyor. “Haydi Çocuklar Spora” sloganıyla başlatılan kurslar, 23 Haziran’dan itibaren kayıt almaya başlayacak.
Farklı Branşlarda Eğitim, Tamamen Ücretsiz
Basketbol, futbol, yüzme, voleybol ve boks branşlarında açılacak kurslar, Elazığ Belediyesi’ne bağlı Kültür Park Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilecek eğitimlere katılım tamamen ücretsiz olacak.
30 Haziran Pazartesi günü başlayacak kurslar, yaş gruplarına göre haftanın belirli günlerinde düzenlenecek. İşte detaylar:
Basketbol: Pazartesi, Çarşamba, Cuma – 8-13 yaş
Futbol: Haftanın 6 günü (Pazartesi-Cumartesi) – 8-13 yaş
Yüzme: Çarşamba, Cuma – 6-12 yaş
Voleybol: Pazartesi, Çarşamba, Cuma – 10-14 yaş
Boks: Pazartesi, Çarşamba, Cuma – 8-14 yaş
Kontenjanlar Sınırlı, Belgeler Hazır Olsun
Kontenjanların sınırlı olduğu kurslara başvurmak isteyen velilerin, çocukları için sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf ile başvuru yapmaları gerekiyor. Ayrıca Elazığ Belediyesi tarafından kursiyerlere forma, şort ve yüzme kursuna özel bone hediye edilecek.