Elazığ Grubunda 6 takım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarının bir ayağına Elazığ ev sahipliği yapıyor.

Elazığ’ın ev sahipliğinde düzenlenecek olan U18 Ligi Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarının fikstürü çekildi. 28 Nisan’a kadar devam edecek olan organizasyon için Amatör Spor Evinde fikstür çekimi yapıldı. Fikstür çekimine Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür, TÜFAD Elazığ Şube Başkanı Prof. Dr. Ercan Gür, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcileri ve Spor Taban Birlikleri temsilcileri katıldı. Fikstür çekimi sonrası 6 takım A ve B olmak üzere iki ayrı gruba ayrıldı. Gruplar şöyle oluştu:

’’A Grubu: Yeşilyurt Belediyespor, Batman Özel İdare Gençlerbirliği, Yenişehir Belediyespor. B Grubu: Kahramanmaraşspor, Karaköprü Belediyespor, Kocasinan Şimşekspor.’’

Elazığ Grubunu şampiyon olarak tamamlayacak olan takım 2. Kademeye yükselecek. İl şampiyonu olan Elazığ İl Özel İdarespor ise 1. Kademe maçlarına Sivas’ta çıkacak.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ Grubunda 6 takım

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!