Elazığ Fırat Üniversitesi Öğrencilerine Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar İmkânı

Elazığ Fırat Üniversitesi Öğrencilerine Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar İmkânı
Elazığ Fırat Üniversitesi Öğrencilerine Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar İmkânı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ Fırat Üniversitesi, Ramazan ayı süresince öğrencilerine ücretsiz iftar hizmeti sunuyor. Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren Fırat Üniversitesi Gelişme Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen bu hizmet, özellikle öğrenciler arasında büyük memnuniyet yaratıyor.

İftar Programı

Fırat Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Üniversite Evi’nde düzenlenen iftar yemeği, öğrencilerin Ramazan ayını daha huzurlu ve güvenli bir ortamda geçirmelerine olanak tanıyor. Gelişme Vakfı tarafından yapılan bağışlarla günlük ortalama 5 bin kişilik iftar yemeği çıkarılıyor. Bu sayede öğrenciler, maddi bir kaygı olmaksızın iftarlarını açabiliyorlar.

Rektör Yardımcısından Destek

Üniversitenin bu örnek hizmetine destek veren isimlerin başında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz geliyor. Yılmaz, öğrencilerle bir araya gelerek iftar programına katılıyor ve onlarla birlikte iftarını açıyor. Öğrencilerle yapılan samimi sohbetlerde, öğrencilerin memnuniyetleri dile getiriliyor ve desteklerinden dolayı teşekkürler iletiliyor.

Öğrencilerin Memnuniyeti

Bu özel hizmetten memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, üniversitelerinin böyle bir kampanya düzenlemesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirtiyorlar. Özellikle iftar yemeği için normalde tercih etmeyen öğrenciler, üniversitelerinin bu tür desteklerinden dolayı minnettar olduklarını ifade ediyorlar. Ayrıca, öğrencilerin yanı sıra akademisyenlerin de bu hizmetten memnun oldukları gözlemleniyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ Fırat Üniversitesi Öğrencilerine Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar İmkânı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!