Elazığ Belediyesi, Ramazan Ayı Etkinlikleriyle Gönülleri Buluşturuyor

Elazığ Belediyesi, Ramazan Ayı Etkinlikleriyle Gönülleri Buluşturuyor
Elazığ Belediyesi, Ramazan Ayı Etkinlikleriyle Gönülleri Buluşturuyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ Belediyesi, manevi bir atmosferi geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla geleneksel Ramazan ayı etkinlikleri için hazırlıklarını tamamladı.

Geniş Katılımlı Konserler ve Söyleşilerle Başlıyor

11 Mart Pazartesi günü Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayacak olan etkinlikler her akşam 20.30’da zenginleşecek. Program kapsamında, geniş kitlelerin ilgisini çeken sanatçıların konserleri ve ilim dünyamızın değerli isimlerinin katılacağı söyleşiler düzenlenecek. Bu etkinlikler, Ramazan ayının manevi atmosferini güçlendirmeyi hedefliyor.

Değerli İsimler Elazığlılarla Buluşacak

Elazığ Belediyesi, 11 Mart’ta başlayacak olan Ramazan ayı etkinlik programıyla Elazığlılara dopdolu bir içerik sunuyor. Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek etkinliklerde, edebiyat ve ilim dünyasının sevilen isimleri söyleşi programlarıyla katılımcılarla buluşacak. Ayrıca, ulusal düzeyde milyonların beğenisini kazanmış sanatçılar dinleti programlarıyla Ramazan coşkusunu yaşatacak.

İlgi Çekici Dinleti Programları

Dünya Kur’an-ı Kerim okuma birincisi hafız Mehmet Bilir’in tilaveti ve Elazığ Belediyesi tasavvuf korosu dinletisiyle başlayacak etkinliklerde, Abdurrahman Önül, Eşref Ziya Terzi, Mustafa Cihat gibi kıymetli isimler Elazığlılarla buluşacak. Programlar, Konya Büyükşehir Belediyesi tasavvuf musiki korosu, Elazığ Belediyesi musiki topluluğu ve gönüllü halk korosunun katılımıyla zenginleşecek.

Çocuklar İçin Ücretsiz Eğlence Alanı

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde çocuklar için özel bir oyun alanı oluşturuldu. Her gün 12.00-17.00 ve 19.00-23.00 saatleri arasında, çocuklar animatörler eşliğinde sihirbazlık gösterileri, yüz boyama etkinliği, Karagöz-Hacivat gölge oyunu gibi etkinliklerle eğlenecekler. Ayrıca, çocuklar Ramazan anılarını fotoğraf çekinme alanıyla ölümsüzleştirecekler.

Ramazan Ayı Boyunca Ücretsiz Eğlence

Elazığ Belediyesi, Ramazan ayı süresince çocuklar için ücretsiz eğlence programları düzenliyor. Beş farklı oyun grubunun yer aldığı alanda çocuklar, animatörler eşliğinde birbirinden renkli etkinliklere katılacaklar. Program, çocukların Ramazan coşkusunu yaşamalarına katkı sağlayacak.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ Belediyesi, Ramazan Ayı Etkinlikleriyle Gönülleri Buluşturuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!