Bursa Yıldırım’dan gençlere TYT desteği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’da Yıldırım Belediyesi, üniversite adayları için ücretsiz Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) deneme oturumu düzenledi.

BURSA (İGFA) – Yıldırım Belediyesi, üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerin seviyelerini tespit etmeleri ve sınav sürecini deneyimlemeleri amacıyla ücretsiz TYT deneme sınavı düzenledi. 

Adaylar, Yıldırım Gençlik Merkezi, Mimar Sinan Uyumayan Kütüphanesi ve Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) ile 8 Haziran 2024’te yapılacak gerçek sınav öncesi kendilerini deneme imkânı buldu.  Türkiye geneli düzenlenen deneme sınavına 350 öğrenci katıldı.

Gençleri geleceğe hazırlamak için gereken tüm desteği sağlamaya gayret ettiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bizim hizmet anlayışımızın merkezinde insan ve şehir var. Şehirler, yollar, binalar inşa edebiliriz. Ancak aklı hür, vicdanı hür, milli ve manevi değerlerimizi özümseyen nesiller yetiştiremezsek, yaptığımız hizmetler bir taş ve beton yığınından öteye geçmez. Dolayısıyla önce insan diyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sınavlara hazırlanan gençlerimize desteğimizi artırarak sürdürüyoruz. Üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerimizin her daim yanındayız” diye konuştu.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bursa Yıldırım’dan gençlere TYT desteği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!