Başvuran herkese her ay 1900 TL verilecek! Devlet yardım dağıtıyor! Hemen sizde başvurun

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere destek ödemesi sağlamaya devam ederken son dakika destek duyurusu geldi. Özellikle de kış aylarında ağırlık verilen sosyal destek ödemelerine bir yenisi daha eklenirken başvuruda bulunmak isteyen ihtiyaç sahibi vatandaşlar destek ödemeleri detaylarını merak etti.

AİLE DESTEK PROGRAMI BAŞVURU ŞARTLARI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düşük gelirli hanelerin yaşam ortamlarını iyileştirmek amacıyla hanelere sahip oldukları çocuk sayısına göre destek ödemesi sağlamaya devam ederken bu destek ödemelerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar başvuru detaylarını araştırmaya devam ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlanan Türkiye Aile Destek Programı kapsamında, özellikle çok çocuklu ailelere fayda sağlayan yardım programlarından birisidir. Bu destek programı ile birlikte ihtiyaç sahibi aileler çocuk sayısına göre ihtiyaçlarına daha kolay şekilde ulaşım sağlamaktadır.

AİLE DESTEK PROGRAMI ÖDEMELERİ NE KADAR? 

İhtiyaç sahibi vatandaşların başvuru şartlarını karşılaması durumunda başvurdukları destek ödemesinin ne kadar olduğu merak edildi. Vatandaşlar arama motorları üzerinde ”Aile Destek Programı başvuru şartları neler?” sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

Türkiye Aile Destek Programı ile ailelere aylık 850 TL ila 1.250 TL arası nakdi yardım sağlıyor. Bu yardımdan faydalanabilmek için bir hanenin kişi başına düşen ortalama aylık gelirinin 5.667 TL’den az olması gerektiği ifade edildi. Ailelere yönelik ek nakit desteğinin tutarı 350 TL’den başlıyor, çocuk sayısına göre 650 TL’ye kadar çıkıyor.

Sizlerde e-Devlet üzerinden başvurularınızı gerçekleştirerek ayda 1900 TL’ye kadar verilen destek ödemesinden hemen yararlanabilirsiniz.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Başvuran herkese her ay 1900 TL verilecek! Devlet yardım dağıtıyor! Hemen sizde başvurun

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!