Asırlık çınarlardan miniklere karne sürprizi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmit Belediyesi Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde faaliyet gösteren Olcay Ilıcalı Asırlık Çınar Evi’nden faydalanan vatandaşlar Kısa Mola çocuklarına karne hediyesi sürprizi yaptı

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi, Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde kuşakları bir araya getirmeye devam ediyor. Yaşam merkezi içerisinde Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Olcay Ilıcalı Asırlık Çınar Evi’ndeki büyüklerimiz, Kısa Mola çocuklarına karne hediyesi sürprizi yaptı. 

KEYİFLİ VAKİT GEÇİRDİLER

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci’nin katılımıyla düzenlenen etkinlikte çocuklar karneleriyle birlikte büyüklerini ziyaret ederek hediyelerini aldılar. Karne heyecanını hep birlikte yaşayan katılımcılar hediye takdiminin ardından şarkılar eşliğinde keyifli vakit geçirdiler. 

SEVGİ DOLU BİR GÜN

İzmitli çınarların çocuklar için kendi elleriyle hazırladığı ikramlar miniklerin yüzünü güldürdü. Kuşakların bir araya geldiği etkinlikte hem çocuklar hem de İzmit’in çınarları sıcak ve sevgi dolu bir gün geçirdi. Katılımcılar, böyle bir paylaşıma vesile olduğu için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkür ettiler.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Asırlık çınarlardan miniklere karne sürprizi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!