‘Sen Anlat İzmit’ vatandaşları dinlemeye devam ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmit Belediyesi, ‘Sen Anlat İzmit’ sloganıyla düzenlediği Halk Günlerine Tepeköy Mahallesi’nde devam ederek vatandaşların talep ve önerilerini aldı

KOCAELİ (İGFA) –  Kentin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden İzmit Belediyesi, ‘’Sen Anlat İzmit’’ sloganıyla düzenlediği Halk Günleri programı kapsamında Tepeköy Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların, talep ve önerilerini sunma imkânı bulduğu programa İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Aşkın katılarak Tepeköy Mahallesi Muhtarı Celalettin İçöz’e İZGİM’deki kadınların kendi elleri ile yaptığı cam işlemeli çınar ağacını takdim etti.

TALEP VE ÖNERİLER DİNLENDİ

Vatandaşların, talep ve önerilerini iletme imkânı bulduğu program Tepeköy Mahallesi Kemer Cami önü ve Mopaş market önünde gerçekleşti. İzmit Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri vatandaşları can kulağıyla dinledi. Böyle bir uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
‘Sen Anlat İzmit’ vatandaşları dinlemeye devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!