İçişleri’nden 45’inci ‘Narkogüç’ operasyonu… Uluslararası uyuşturucu ticaretine Narkogüç!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Uluslararası Uyuşturucu Madde Ticareti yapan organizasyonlara yönelik gerçekleştirilen “NARKOGÜÇ-45” Operasyonunda 109 kilogram kokain ele geçirildiğini açöıkladı.

ANKARA (İGFA) – Türkiye’nin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonları aralıksız sürdüren İçişleri Bakanlığı, bir süredir sürdürdüğü Narkogüç operasyonlarının 45’incisini Edirne’de gerçekleştirdi.

Uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan organizasyonalra yönelik Narkogüç-45 operasyonunda  Edirne’de yakalanan bir çekici ile dorsede yapılan aramada 67 paket halinde 109 kilogram kokain ele geçirildi.

Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, operasyonu gerçekleştiren kahraman polisleri ve Edirne Gümrük Muhafaza Müdürlüğü personelini tebrik etti.

Bakan Yerlikaya, uyuşturucu madde nakli ve ticareti yaptığı tespit edilen 1 şühelinin yakalandığını kaydederek, zehir tacirlerine karşı operasyonların durmaksızın devam edeceğinin altı çizildi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İçişleri’nden 45’inci ‘Narkogüç’ operasyonu… Uluslararası uyuşturucu ticaretine Narkogüç!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!