1. Haberler
  2. Elazığ Haberleri
  3. Erzincan’da Oldu, Elazığ’da Hissedildi: Valilikten “Hasar” Açıklaması!

Erzincan’da Oldu, Elazığ’da Hissedildi: Valilikten “Hasar” Açıklaması!

Erzincan’ın Kemah ilçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem Elazığ’da da hissedildi. Vatandaşları tedirgin eden sarsıntının ardından Elazığ Valiliği, kentteki son duruma ilişkin resmi açıklama yaparak herhangi bir olumsuzluğun yaşanıp yaşanmadığını duyurdu.

Erzincan’da Oldu, Elazığ’da Hissedildi: Valilikten
Erzincan’da Oldu, Elazığ’da Hissedildi: Valilikten "Hasar" Açıklaması!

AFAD verilerine göre bugün (06 Şubat 2026) saat 14:16’da merkez üssü Erzincan İli Kemah İlçesi olan 4.9 MW büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, komşu ilimiz Elazığ’da da hissedildi.

Erzincan’da Oldu, Elazığ’da Hissedildi: Valilikten "Hasar" Açıklaması!
Erzincan’da Oldu, Elazığ’da Hissedildi: Valilikten “Hasar” Açıklaması!

VALİLİK: “İHBAR HATLARINA HASAR BİLGİSİ DÜŞMEDİ” Depremin ardından Elazığ Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, şu ana kadar kent genelinde olumsuz bir durumun tespit edilmediği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İlimizde de hissedilen deprem sonrasında ilimizdeki AFAD ve 112 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır.

EKİPLER TAKİPTE Valilik, ilgili tüm birimlerin teyakkuz halinde olduğunu belirterek, “Bütün birimlerimiz depremin ilimizdeki etkilerini yakından takip etmektedir” bilgisini paylaştı.

Erzincan’da Oldu, Elazığ’da Hissedildi: Valilikten “Hasar” Açıklaması!
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.