23 Elazığ FK, Muşspor’u Ağırlayacak

23 Elazığ, Muşspor'u Ağırlayacak
23 Elazığ, Muşspor'u Ağırlayacak
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kümede kalma mücadelesi veren 23 Elazığ FK, TFF 3. Lig 4. Grubun 24. haftasında Muşspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz haftayı bay olarak geçiren ve ligdeki konumunu güçlendirmek isteyen Elazığ ekibi, ev sahibi avantajını kullanarak önemli bir müsabakaya çıkacak. Bordo-beyazlı ekip, maçın son hazırlıklarını kendi tesislerinde tamamlayarak kampa girecek. Takımda sakatlık veya cezalı oyuncu bulunmaması, teknik heyeti olumlu bir şekilde etkiliyor.

Karşılaşmanın Detayları

Muşspor karşılaşması, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Doğukent Stadyumu’nda gerçekleşecek. Müsabakayı yönetecek olan hakem ise Hatay bölgesinden C klasman hakemi Erhan Kaya olacak. 23 Elazığ FK, taraftarının da desteğiyle sahaya galibiyet parolasıyla çıkacak ve önemli bir mücadele sergileyecek.

Ligdeki Durumlar

23 Elazığ FK, ligdeki konumunu güçlendirmek ve kümede kalmak için her maçta mücadele etmeye kararlı. Bu maç da takım için büyük önem taşıyor. Muşspor karşısında alınacak bir galibiyet, moral ve motivasyon açısından önemli olacak. Taraftarların da desteğiyle, 23 Elazığ FK’nın sahadan galibiyetle ayrılması hedefleniyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
23 Elazığ FK, Muşspor’u Ağırlayacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!