2024 Elazığ iftar çadırı nerede, ne zaman kurulacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan ayı yaklaşırken Elazığlı vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konulardan birisi de Elazığ iftar çadırı oldu. Elazığlı vatandaşlar arama motorları üzerinde ”2024 Elazığ iftar çadırı nerede?” sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki Elazığ iftar çadırı nereye kurulacak?

Elazığ iftar çadırı ile ilgili tüm detaylar vatandaşlar tarafından araştırma konusu oldu. Elazığ iftar çadırının nereye kurulacağı birçok kişi tarafından araştırılırken Elazığlı vatandaşlar bu sene Ramazan ayının yaklaşması ile iftar çadırı araştırması yapmaya başladı.

2024 ELAZIĞ İFTAR ÇADIRI NEREDE?

Elazığ Belediyesi Ramazan ayı boyunca 800-900 kişilik iftar yemeği verecek ve her akşam bir etkinlik düzenleyecek. Elazığ Belediyesi tarafından bu sene birçok etkinliğin düzenleneceği açıklandı.

Yine geçtiğimiz yıl yapılan etkinlikler gibi fuarın bir kısmında tasavvuf, sohbet, çocuklara yönelik eğlence gurupları Türk halk müziği sanatçılarının yer alacağı konserler, kadir gecesi ve ramazanının ilk gecesi de Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ünlü hafızların olacağı etkinlikler yer alacak.

ELAZIĞ İFTAR ÇADIRI NEREYE KURULDU?

Belediye tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda Ramazan ayı boyunca birçok etkinliğin devam edeceği vurgulanırken “Kongre merkezi karşısında da şöyle bir şey düşünüyoruz. Genelde çocuk ve gençlerimizin konseptine uygun bir alan açacağız, yani ailelerimiz iki taraflı çocuklarını da getirmek isteyenler o alanlarda çocuklara yönelik gösteriler Hacivat ve Karagöz gösterilerinin çeşitli etkinliklerin olacağı çocuk oyunlarının olacağı, belirli alanlarda masa tenisi, langır oyunlarının olacağı alanlarda çaylarını içecekleri sohbet edecekleri bir konsepte düşünüyoruz. O Bölgeyi çocuk ve genç yaş gurubuna yönelik bir etkinlik alanı olacak” ifadeleri yer aldı.

800-900 kişilik iftar yemeği verileceği açıklanırken ”İftar ile ilgili de şöyle bir çalışmamız olacak: Kültür Park’ta ki Mamura-tül aziz salonunu çadır yerine kapalı alan olarak kullanmayı düşünüyoruz. Çadırdan çok daha güzel bir alanda da inşallah iftar soframız olacak. Yaklaşık 800-900 kişiye hizmet edebileceğimiz bir alan oluşturuyoruz. Buradaki iftarımız halka açık bir iftar olacak halka hizmet anlamında bedelsiz iftar verilecek” denildi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2024 Elazığ iftar çadırı nerede, ne zaman kurulacak?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!