Elazığ 1. Amatörde Sezon Son Buldu: Play-Off Heyecanı Başlıyor

Elazığ 1. Amatörde Sezon Son Buldu: Play-Off Heyecanı Başlıyor
Elazığ 1. Amatörde Sezon Son Buldu: Play-Off Heyecanı Başlıyor
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde heyecanlı bekleyiş sona erdi. 22 haftalık mücadelenin ardından normal sezon tamamlanırken, şimdi gözler Play-Off müsabakalarına çevrildi.

Play-Off’a Kimler Katılacak?

A Grubu’nda Kovancılarspor ve Sürsürü B.E. Play-Off için ter dökecek olan takımlar oldu. Kovancılarspor’un üstün performansı onlara Play-Off vizesi kazandırırken, Sürsürü B.E. ise bu heyecanlı mücadelede yer alacak isimler arasında yerini aldı.

B Grubu’nda ise işler biraz karışık. Kovancılarspor’un ardından ikinci takımın belirlenmesi için heyecan dorukta. Yazıkonakgücü veya İl Özel İdarespor arasında geçen çekişmeli yarış, ligin son haftalarında tansiyonu yükseltti. Ancak İl Özel İdarespor’un Türkiye Futbol Federasyonuna yaptığı itiraz, gelecek haftanın kritik kararları arasında yer alıyor.

Play-Off Eşleşmeleri Belli Oldu

Şampiyonu belirleyecek Play-Off eşleşmeleri şekillendi. Kovancılarspor ile Sürsürü Bozduman Elektrik, Karakoçan 1985 ile ise Yazıkonakgücü veya İl Özel İdarespor eşleşecek. Heyecan dolu mücadeleler, futbol severleri ekran başına kilitleyecek.

Küme Düşen Takımlar Belli Oldu

Normal sezonun tamamlanmasıyla birlikte küme düşen takımlar da netlik kazandı. Lig maratonunu tamamlayan 4 takımın yanı sıra son hafta maçları sonucunda 1. Amatöre veda eden 2 takım belirlendi. Küme düşen takımlar arasında Tayfunspor, Yeni Mahalle, Abdullahpaşaspor, Paluspor, Sivricespor ve Harputspor bulunuyor.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elazığ 1. Amatörde Sezon Son Buldu: Play-Off Heyecanı Başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberler 23 | Son Dakika Elazığ Haberleri - Elazığ Haber Sitesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!